Salestraining volgen? Daarmee getuig jij van lef en ambitie

Luc Cipers - trainingstrajecten die je meer zelfvertrouwen geven en beter leren presenteren.

Wil jij meer verkopen? Wil je met meer zelfvertrouwen salesgesprekken voeren? Wil je de reflexen ontwikkelen om altijd en overal extra sales opportuniteiten te spotten? Dan getuigt dat alleen maar van lef en ambitie. Dankzij een doorgedreven sales trainingstraject, maak jij die ambitie voor jezelf, je sales team en je bedrijf helemaal waar.

Als verkoper zit je boordevol goede wil. Je hebt je présence mee en kan vlot contact leggen met je klanten en prospecten. Maar leg je ook genoeg resultaten neer? Geraak je voorbij de weerstand van je gesprekspartner en slaag je erin om deals daadwerkelijk te sluiten? At the end, is dat hetgene waar je op beoordeeld wordt.

Enkel wie zijn verbale en non-verbale communicatie perfect beheerst én dat van anderen kan inschatten en voorspellen, wordt topverkoper”

Bij Cipers stuwen we al meer dan 15 jaar salesmensen succesvol naar topniveau. We zetten in onze trainingssessies radicaal in op interpersoonlijke communicatie. Enkel wie zijn verbale en non-verbale communicatie perfect beheerst én dat van anderen zeer goed kan inschatten en voorspellen, kan een topverkoper worden. In onze hoog competitieve markt maak je al lang niet meer het verschil door wat je verkoopt of aanbiedt, maar wel hoe je dit doet. Enkel met zelfvertrouwen, luisterbereidheid, overtuigingskracht en kennis van zaken lukt het om meer en beter te verkopen.

Dé beproefde structuur in het verkoopproces

Tweede focus van ons trainingstraject is structuur. We leren je een zeer duidelijk en beproefd stappenplan aan om je verkoopproces succesvol af te ronden. Dat gaat van het bepalen van de ideale klant tot het sluiten van de verkoop en het managen van je account. Met deze strategische aanpak heb je een houvast die toepasbaar is op elke nieuwe lead die jij benadert. Je krijgt daarbij een concrete tool kit mee naar huis waaraan je elk verkoopproces kan aftoetsen.

De manier waarop sales professionals tien jaar geleden succesvol waren, werkt vandaag trouwens niet meer. Zo heeft de digitalisering niet alleen een enorme impact op de workflow van bedrijven. Ook zijn er bij bedrijfsleiders nieuwe verwachtingen t.o.v. hun leveranciers en partners. De salesstructuur die we bij Cipers hanteren speelt volledig in op de behoeftes en communicatie van vandaag.

Aangeboren talent of concreet aangeleerde skils

Sterk ontwikkelde communicatievaardigheden en strategisch inzicht in het verkoopproces: het zijn niet zomaar aangeboren talenten. Het gaat over onmisbare skills die je door concrete training kan leren. Wat je daarvoor wel moet hebben is de ambitie hebben om dat ook daadwerkelijk te doen.

Jij bent als sales professional de motor van het bedrijf. Verkoop jij niet genoeg, dan sputtert de hele machine. Wil jij gaan voor betere resultaten voor je bedrijf? Wil jij gaan voor persoonlijke groei en doorgedreven sales professionalisme? Laat de kans dan niet voorbij gaan om te ontdekken wat een trainingstraject van Cipers jou kan bijbrengen.