Hoe stuur je met succes een team aan?

Leiding geven aan een team vraagt mensenkennis, maar ook overtuigingskracht en vastberadenheid. Tijdens de People Management Training reiken we je direct toepasbare tools aan om de talenten en de inzet van je team beter te laten renderen. Tijdens dit trainingsprogramma krijg je een helder en concreet antwoord op al belangrijke 'Hoe?'-vragen, zoals: 'Hoe kan ik mijn mensen beter motiveren?'

Voor wie?

People Management Training

De training People Management is er voor iedereen die wil groeien in een leidinggevende rol of hierop voorbereid wil worden: teamleiders, projectmanagers, middle management…De vakkennis die je hebt opgebouwd zal worden aangevuld met essentiële mensenkennis waardoor je met nog meer zelfvertrouwen zal leidinggeven.

Interpersoonlijke communicatie

Het juist begrijpen en kunnen hanteren van verbale en non-verbale communicatie vormt de basis van dit trainingstraject. Managers die dit zeer goed beheersen, vergroten hun impact op hun team.

Praktijkgerichte training

We focussen niet op theorie, wel op praktijk en werken met tal van herkenbare cases. Je krijgt concrete tools aangereikt die onmiddellijk inzetbaar zijn. Zo maak jij je rol als People Manager helemaal waar.

In-company training op maat

De in-company opleiding People Management wordt op maat uitgewerkt. Omdat we werken met een kleine groep van max. 10 personen kunnen we ook rekening houden met individuele vragen en bekommernissen.

Welke resultaten mag u verwachten?

Als manager of projectleider heb je een directe impact op het succes van je team. Het is jouw taak om mensen te motiveren en aan te sturen waar nodig. Deze People Management opleiding reikt je de tools aan om dit te bereiken. Na dit trainingstraject kun je:
icon1Cipers

Assertief de leiding nemen,
ook in moeilijke omstandigheden

icon2Cipers

Teamleden intrinsiek motiveren
en enthousiasmeren

icon6Cipers

Uw verbale en non-verbale
communicatie perfect beheersen

icon5Cipers

Op een goede manier
taken delegeren

icon4Cipers

Met zelfvertrouwen
presenteren

icon3Cipers

De talenten van mensen
herkennen en versterken

Interesse in onze open training People Management?

Schrijf je nu in!
[ucaddon_uc_jumbo_icon_accordion uc_items_data=”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”]

Interesse in de training 'People Management'?

We bespreken graag je specifieke noden en stellen vervolgens een traject op maat voor

De training was zeer toepasbaar en praktijkgericht. De trainer is vakkundig en gedreven en heeft goed ingespeeld op onze leefwereld. Ik ga zeker proberen het geleerde in de praktijk toe te passen.

Stijn Weygaerts

Viessmann

Praktijkgericht en zeer persoonlijke input. Realistische voorbeelden.

Jeroen Bleys

Ahlers

Het is de eerste keer dat een trainer echt rekening houdt met onze specifieke situatie.

Regional account executive

McCain

I would like to congratulate Luc Cipers for this training! It has been an eye opener…

Ljupco Icevski

Nexans Cabling Solutions

Super! Goede praktijkervaringen.

Jane Cosyn

Chiquita

Concrete en toepasbare tips en tools die onmiddellijk te gebruiken zijn.

Anne L’Hermignaux

Unifly

Vlotte en zeer leerrijke opleiding. Goede en concrete voorbeelden. Top!

Sam Wuytens

Cegeka

The best sales training I have ever had.

Jim Durant

Barco USA

I think I speak for all of us in saying Cipers training was very interesting and worthwhile. There were many items which I can take forward into the job. Keep up the good work!

Simon Cook

Domo

Vandaag heb ik Cipers theorie in de praktijk gebracht. Ik moest een berispingsgesprek voeren en het is eigenlijk gemakkelijk gegaan met zijn leidraad nog vers in mijn geheugen. 

Yves Cooreman

Barry Callebaut

De cursus en presentaties waren gewoon schitterend!

Joost Iserbyt

Esterline

The training class was excellent. Certainly worthwhile to fly over from the US!

Hans Dekeyzer

Barco

The People Management training by Cipers was one of the most impressive trainings I’ve witnessed. The excellency of the training was not only found in the content, but also in the way the training was delivered. In my opinion the participants will naturally show behavioral changes in dealing with people after this training.

Max Nakanishi

Sankyo Tateyama

Ontdek de concrete inhoud van elke trainingssessie en krijg een overzicht van de data en prijzen.

Download het volledige overzicht van het open trainingstraject People Management.