Trainer-Spreker-Auteur

Luc Cipers
Sociaal wetenschapper Luc Cipers staat al bijna een kwarteeuw fulltime in het trainersvak. De trainingen van Cipers kenmerken zich door zijn sterke focus op interpersoonlijke communicatie. De sleutel tot succes ligt volgens Cipers dan ook in het ontwikkelen van overtuigingskracht door meer inzicht te krijgen in het gedrag en de communicatie van anderen. Meer dan 17.000 professionals uit binnen- en buitenland werden intussen door hem begeleid en sterkten dankzij hem hun zelfvertrouwen en charismatische talenten aan.

Voordat Luc Cipers zijn eigen organisatie opstartte, was hij onder meer aan de slag bij Groep Jouret (nu: Right Management Consultants), Krauthammer International en Penta Management. Daarvoor was hij actief als sales manager. Alle trainingen werden door hem zelf gecreëerd. Hij is certified Business Trainer (KI, Genève), Business Consultant (TFC, London) en LEGO Serious Play Facilitator (Rasmussen, Kopenhagen).

Dit is wat deelnemers onder meer zeggen over zijn interventies en In dit filmpje vertelt Luc’ iets over zijn boek ‘De Obama-factor.

Cipers staat vandaag voor een team van ervaren business trainers die focussen op overtuigingskracht van bedrijfsleiders, managers en sales verantwoordelijken.

Wil je Luc inhuren voor je volgend business event?