Maak indruk wanneer je het woord neemt

Presentation skills training

Het woord nemen voor een groep van klanten, collega’s of andere stakeholders is een opportuniteit om hen te overtuigen van je ideëen. Een échte kans om je expertise aan te tonen. Tijdens deze training leer je met nog meer zelfvertrouwen interne en externe presentaties te maken en te geven.

Voor wie?

Hoe presenteren met meer impact?

Leiding geven aan een team vraagt mensenkennis, maar ook overtuigingskracht en vastberadenheid. Tijdens de People Management Training reiken we je direct toepasbare tools aan om de talenten en de inzet van je team beter te laten renderen. Tijdens dit trainingsprogramma krijg je een helder en concreet antwoord op al belangrijke ‘Hoe?’-vragen, zoals: ‘Hoe kan ik mijn mensen beter motiveren?’

Online training

Via 3 modules van elk 10 videolessen kom je alles te weten over het voorbereiden, verzorgen en perfectioneren van je presentaties.

Offline workshop

Tijdens live workshops in kleine groepjes ga je aan de slag en krijg je feedback van de trainer en via video-opnames.

Individuele coaching

Heb je binnenkort een belangrijke toespraak of pitch? Dan bereiden we je graag 1-on-1 voor op dit belangrijk moment.

Welk resultaat mag u verwachten?

Na dit ‘blended’ trainingtraject kan je:

Retorische technieken gebruiken
Met zelfvertrouwen presenteren
Je stem goed inzetten
Betere slides ontwerpen
Je lichaamstaal beheersen
Presentaties efficiënt voorbereiden

Interesse in de training 'Blended Learning Solutions'

GA VOOR MEER IMPACT

"Deze opleiding was de ideale manier om echt stil te staan bij hoe je overkomt naar klanten en collega's. Met de nodige confrontatie zet je opnieuw een stap vooruit. Presenteren is niet gewoon een talent, het is een vaardigheid die je kan blijven perfectioneren."
Jade Duys
Sales Director bij The Reference
“Iedereen is zeer enthusiast over de training, inhoudelijk en ook qua aanpak. De oefeningen waren zeer relevant want hadden betrekking op wat we effectief in de praktijk tegenkomen. We vonden het TOP!.”
Sylva Reko
Esko Artwork
“De feedback op de training is uitermate positief! Ik heb de deelnemers gesproken en ze zijn allemaal laaiend enthousiast. Ze zijn ondertussen ook begonnen met aanpassingen aan de presentatie voor begin mei. Gefeliciteerd met het resultaat!"
Patrick Hendrickx
PS Testware