Krijgt Vlaanderen meer charismatische leiders?

Krijgt Vlaanderen meer charismatische leiders?

Al meer dan twintig jaar geeft Luc Cipers bedrijfstrainingen op hoog niveau. Vandaag herlanceert hij zijn trainingstrajecten met een nog sterkere focus op de rode draad in zijn aanpak: de perfecte beheersing van interpersoonlijke communicatie die leidt tot een pak meer overtuigingskracht en charisma bij Vlaamse professionals.

Luc Cipers kan bogen op meer dan twee decennia ervaring in het succesvol trainen van professionals bij Vlaamse en internationale bedrijven zoals Katoen Natie, Barco, McCain en Lotus. Vanaf nu gooit Cipers het over een andere boeg. Hij trok zich terug om alle feedback, inzichten en behoeftes van zijn klanten grondig te analyseren en komt vandaag met een innoverende reeks trainingssessies voor personen in een leidinggevende functie.

Luc Cipers: “Ondernemers, topmanagers, directieleden en people managers,…ze willen als leider meer impact hebben op hun werknemers, teamleden, stakeholders en zelfs de samenleving. Wie de kunst begrijpt en beheerst van charismatisch en overtuigend communiceren, bereikt dat doel veel gemakkelijker. Mensen willen dan ook liefst werken voor iemand waarin ze echt geloven. De Vlaamse bedrijfswereld heeft dringend behoefte aan meer charismatische leiders.”

Concrete en resultaatgerichte trainingstrajecten 

De nieuwe trainingstrajecten zijn uiterst concreet. Cipers: “Ik ben geen coach die C-level profielen begeleidt bij de ontwikkeling van hun businessplan. Ik ben een trainer die je alle finesses en inzichten in menselijke communicatie aanleert waardoor je medewerkers meer betrokken worden en zich ten volle gaan engageren voor je visie en missie.”

“Professionals in Vlaanderen missen te vaak charisma en overtuigingskracht. Nochtans zijn het perfect aan te leren competenties”

Niemand wordt trouwens geboren als leider of manager. Dat is volgens Luc Cipers een grote mythe. “Het gaat hier over competenties waar je sterker in wordt door begeleiding en ervaring. Steve Jobs, Bill Gates…zeker geen natuurtalenten op vlak van charismatisch leiderschap, maar dankzij intensieve begeleiding zijn ze uitgegroeid tot inspirerende rolmodellen.”

Luc Cipers organiseert vanaf november gratis infosessies per type trainingstraject in zijn statige training center in hartje Mechelen. “Ik leg de aanwezigen dan kort maar haarfijn uit wat ze van zo’n trainingstraject mogen verwachten. Daarna is het aan hen om ervoor te gaan.”

Wil jij er graag bij zijn? Neem dan zeker contact op.

Interesse in één van onze trainingstrajecten?

Schrijf je in voor de gratis infosessie People Management Training!
Schrijf je in voor de gratis infosessie Leadership Training!
Schrijf je in voor de gratis infosessie Sales Training!