Hoe zorg je voor een duurzaam leereffect?

Continuity program

Een training organiseren kost best wat geld, tijd en energie. Maar, hoe zorg je er nu voor dat de deelnemers gemotiveerd blijven om het geleerde in de praktijk te brengen? Wat als ze nood hebben aan bijkomende input? En hoe zorgen we ervoor dat ze alles onthouden? Het Continuity Program reikt de perfecte oplossing aan!

Waarom?

The forgetting curve

Het Continuity Program is voor iedereen die in het verleden bij Cipers of een andere opleidingsinstituut een training gevolgd heeft rond interpersoonlijke communicatie. Je hoeft evenwel geen voorkennis te hebben. Elke groep coaching sessie staat op zich en kan gevolgd worden door iedereen die iets wenst bij te leren op het vlak van leiderschap, verkoop, onderhandelen, presenteren, edm.

Overal te volgen

Efficiënt en effectief

Betaalbaar

Welk resultaat mag u verwachten?

Je kunt 1, 2 of 3 Continuity Programs volgen, afhanelijke van je functie, je doelen en je interesses. Voor je gemak worden alle sessies in het Nederlands verzorgd.

Leadership & Management

Sales & Negotiation

Impact & Influence

Wil je graag meer weten over het ‘Continuity Program’?

Vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan

5/5
“We zochten een professionele coach die met beide voeten op de grond staat en onze mensen kon motiverne en inspireren. Met Luc hadden we de juiste man gevonden!”
Christel Thys
Ceo Bpost
5/5
“Ik volgde bij Luc een salestraining in het begin van mijn carrière. Ongeveer 15 jaar later hebben al de technische verkopers bij J-Tec, Katoen Natie een gelijkaardige training gevolgd bij Luc.”
Johan Roels
5/5
“Luc is een zeer professionele trainer die als geen ander weet wat de kneepjes van het vak inhouden. Wanneer hij het woord neemt, hangt de hele zaal aan zijn lippen!”
Jan Bouw